Healer Hugo og avstands-healing

Ingen kraft i universet er mer treffsikker enn tanken, og den når sitt mål i det den tenkes.

Selvsagt synes jeg det er best at personen møter opp, men med avstands-healing gis det personen mulighet til å velge. Og det spiller ingen rolle hvor man bor.

I noen tilfeller virker healing på avstand bedre enn å møte opp. Grunnen til det kan være at personen slipper å reise langt, sitte og vente, møte andre, noe som i mange tilfeller er stressende.  

Avtaler gis via mobil: 91347417 - Eller epost: hugosten@outlook.com  

Etter avtalt / utført avstands-healing, bes den det gjelder om å ta kontakt om ei ukes tid. Dette for at jeg som healer gjerne vil høre resultatet, eventuelt om det trengs en ny avtale. Dagen man har avstands-healing bør man drikke ekstra vann, husk dype åndedrag. 

Priser se: Priser 

Barnløshet: Angående barnløshet, må den/de det gjelder komme til avtalt time. Her gis det ikke avstands-healing. Veiledning ligger i bildet. Se: Barnløshet

Healer Hugo

Nyeste kommentarer

06.09 | 22:00

Har du ikke fått svar, sjekk søppelpost. Send meg heller en epost eller ring meg. Bedre det enn å legge ut diverse i full offentlighet.

06.09 | 08:11

Sendte deg et spørsmål.. Fikk du det?
Vh ElisabethBerg

12.07 | 09:19

Hei Hugo. Du har hjulpet meg for mange år siden takk for den hjelpen jeg fikk da.
Kan du avstands heale meg for svimmelhet vondt i skuldre og nakke jeg går og holder på pusten dette er veldig slitsomt

06.06 | 17:04

Hei… jeg har sendt en sms, ang fjernhealing. Vil gjerne ha det. Men er det også mulig bestille en healing fysisk hos deg?

Del denne siden