HVA ER HEALING

 

Mange spør hva healing er, og svarene blir ofte forskjellige fra healer til healer. Det sies f.eks. "Jeg har en kraft, men hva det er, og hvor det kommer fra, vet jeg ikke". Personlig vil jeg si at healingkraften er en kraft fra Gud. Kort  forklart: Kanalisering av ur- tankekraft av lys og kjærlighet, som omdannes til et magnetisk felt mellom en eller flere tilstedeværende personer.

Healingkraften er til for å stabilisere de uharmoniske tilstander. Jeg vil også si at healingkraften ikke burde være øremerket sykdom alene. Dette da kraften også kan benyttes på mange andre områder, som f. eks. ved syke hus, ubalanse i naturen m.m. Vi skal heller ikke glemme dyrene, de vil også ha hjelp iblant.

Er det bare syke som oppsøker healeren? Nei, healing er styrkende og gir mere livsenergi til både syke og friske. Altså, legg bort myten om at det kun er syke, som oppsøker healeren.

Det som skjer når en person får healing, er at denne da blir mottager for utøverens kanaliserte gjennomstrømmende energi. Healingkraften tilfører mottageren ny livsenergi og vilje til å gå videre. Enkelt forklart: Kroppens celler opptar ny vitalitet og energi fra healeren.

Mange mener at man må konsentrere seg, eller gå i transe for å få frem healingkraften. For noen er dette kanskje riktig. Jeg selv anser det ikke er nødvendig med konsentrasjon, da kraften er en medfødt evne og er gjennomstrømmende.

 Det er som oftest best med flere konsultasjoner hos healeren. Kombiner det gjerne med vanlig lege, og andre behandlingsformer.

Ingen kan gi garanti at noe skal virke, men det skader aldri å prøve.

Healer Hugo 1990

Kommentarer

04.06.2020 17:40

Ellen Karette Fehn Vaa

Hei Hugo!
Takk for i dag.. det var et inspirerende møte. Du snakka om å sende meg en sang video. Jeg gleder meg til å høre. Mvh Ellen