Redaksjonelt: Filmen "Media og brevene" nederst på siden.

Fra boken: "Healer Hugo - Minner gjennom tiden" - Av: Hugo Stenberg

Selges nå med høy rabatt, kun fra forfatter. Pris kr. 200.- Ordinær pris kr. 375.-

Del av første kapittel fra boken "Healer Hugo - Minner gjennom tiden" Av: Hugo Stenberg -

Fra tømrer til healer:

Det er omkring juletider 1985. Jeg går opp ei gate på Majorstua i Oslo. 
Arbeidsdagen som tømrer er endt og jeg skal hjem til Brandval. 
Pendlet mellom Brandval og Oslo denne tiden. Lang vei, men det gikk.

Hadde startet for meg selv som tømrer våren 1978.

Finner min grønne Ford Granada 3000. Setter meg inn, starter opp og kjører. Hele dagen har i seg selv vært spesiell. Det har gnistret fra hendene og verktøy ble mistet flere ganger denne dagen.

I lange tider hadde jeg gått og meditert på energisirkler. En meditasjons-metode jeg hadde oppdaget noen år tidligere. Med tankekraft skapte jeg sirkler i alle retninger, både inne i meg og utenfor meg. Plutselig der jeg satt og kjørte, endret energisirkelen seg selv. Tok på en måte over hele min bevissthet. Den samlet seg og beveget seg som en tornado. Rett opp fra mitt kronechakra og til himmels. Jeg kvakk til, men fortsatte å kjøre.

Tornadoen så etter hvert ut som et overflødighetshorn. Fargeenergier strømmet inn i hornet fra himmelen. Plutselig hørte jeg en stemme, som jeg hadde hørt for mange år siden! Stemmen var mørk og ren, samtidig overbevisende. Hadde helt glemt beskjeden fra mine barneår. - Hugo! Gå ut blant din slekt og medmennesker. Legg dine hender på dem – og de skal bli friske.

Gud talte til meg denne dagen.

Forsto meningen:

Forsto endelig meningen og hva jeg skulle vie mitt liv til. Jeg hadde fått mitt kall. Jeg fortsatte en god stund med mitt yrke som tømrer. Det virket som om jeg fikk en automatisk overgang til mitt nye yrkesliv, innen den alternative verden og healing. For folk jeg kom i kontakt med, åpnet seg og snakket om sykdom og alt som rørte seg i deres liv. De ville ha veiledning om alt som rørte seg. Selv om jeg personlig syntes det var merkelig at slikt skjedde, fulgte jeg bare med og stolte på skjebnen. Slik ble det og jeg kombinerte tømrer-yrket og håndspåleggelse. Noen få korte måneder etter la jeg bort mitt tømrer-yrke, og startet på heltid med healing og veiledning.

--------------------------------

Min første helbredelse:

Den første gangen jeg helbredet et menneske, var på forsommeren i 1960. Jeg var fem år gammel. Det var en helt vanlig dag, som alle andre dager. Jeg var ute og lekte med de andre barna. Plutselig skjedde det noe. En stemme kom over meg og sa.

”Hugo, din mor er syk. Du må gå inn å legge dine hender på henne, og hun skal bli frisk.” 

Hvor stemmen kom fra visste jeg ikke, men den lød over alt. Både inne i meg og utenfor meg. Redd ble jeg heller ikke. Jeg hørte på stemmen og gikk inn. Der i stuen satt mamma, som hadde veldig hodepine. Jeg gikk rett imot henne og sa. ”Jeg skal helbrede deg jeg, mamma!” Hun kikket på meg, men jeg brydde meg ikke noe om det. Helt automatisk ble mine hender lagt ned på hennes hode. Jeg kjente at det strømmet varme gjennom meg, og ut fra mine hender.

Plutselig stoppet det opp og jeg løp ut.

Etter det hun selv har fortalt ble hennes hodepineanfall borte. Uansett var det noe merkelig, for ingen hadde noensinne snakket om helbredelse i vårt hus.

Her var det ingen andre en Gud selv som grep inn og formidlet sin helbredende kraft, igjennom mine femårs gamle hender.

Healer Hugo

-------------------------------------

Noen historier fra boken

Er han Marcello Haugens arvtager

Sitat fra: "ZODIAK - Det kommer en etter meg – han skal bo på en bakketopp omkring Biri. Dette er Norges store åndelige mester Marcello Haugens ord om helbrederen som skulle bli hans etterfølger. Hva adressen angår, så stemmer i hvert fall den med Marcellos profeti. Norges nye megakjendis Hugo Stenberg, nyutnevnt erkefiende av helsedirektøren og andre eminenser innenfor helseomsorgens hvitkledde enevelde, bor nemlig i et av Norges mest naturskjønne landskaper med utsikt over Mjøsas glitrende blåhet, nettopp på en bakketopp på Biristrand. Her stopper bussen utenfor et hvitt hus med stor plakat i vinduet. «Healer Hugo» står det på plakaten. Vi er fremme. 

Folkets røst

Buss-sjåføren har allerede informert meg om at Hugo Stenberg er blitt en god inntektskilde for Biri Bilruter. Hit kommer folk reisende fra nær og fjern. Ventetiden kan være mange timer, får jeg høre på venteværelset, som for øvrig er holdt i ytterst smakfulle fargenyanser. På den ene veggen henger en serie portretter, og jeg får vite at det er Hugos egne bilder av åndelige hjelpere eller «guider». (Kjent for mange av leserne gjennom forfatterinnen Margit Sandemos bøker og TV-programmer). Midt imot henger et bilde av Marcello Haugen. Jeg får også høre andre ting på venteværelset. Hvorfor folk kommer hit og hvilke erfaringer de har med den kjente helbrederen. Jeg får høre mange historier om folk som er blitt friske, helbredet for alvorlige sykdommer. Det er den gamle leksa om folk som er oppgitt av helsevesenet og skolemedisin og som i sin fortvilelse tyr til naturhelbredelse som siste utvei. En mann forteller meg en sykdomshistorie om tre måneders sengeleie ved Lillehammer Sykehus. Han var 100 % invalidisert på grunn av nervebetennelse, kunne verken gå eller sitte og han hadde store smerter. Første gang han var hos Hugo Stenberg, kom han nærmest krypende. Det var et par måneder siden. Nå kjører han bil og beveger seg omkring som en ungdom. En annen historie handlet om et barn som hadde fått diagnosen epilepsi. Foreldrene tok barnet med til Hugo, og ved neste besøk på sykehuset fant ikke legen tegn til epilepsi forteller faren. Han er veldig beskjeden, sier mannen med nervebetennelse." ZODIAK nr. 2. februar 1992.

--------------------

Bladet Det Ukjente - Jeg fylles av kosmisk kraft

Hugo Stenberg fra Solør: Helbreder med kosmisk kraft. Jeg fylles av en kosmisk kraft! Ufattelige energier strømmer gjennom meg, sier healeren Hugo Stenberg fra Solør. Han oppdaget sine spesielle evner allerede for 20 år siden, men det er først de siste årene at han valgt å stå frem som helbreder på heltid. I dag oppsøkes han av langveisfarende både fra Norge og Sverige. 

I ung alder oppdaget jeg at jeg var i besittelse av noe. Noe som mine jevnaldrende kamerater ikke hadde!

Det Ukjentes reportasjeteam har møtt Hugo Stenberg (33) healer eller helbreder, som han selv velger å kalle seg. Vi møter en ung, lys og blond mann, helt annerledes enn hva vi hadde tenkt oss. Ut fra hva vi hadde hørt om hans spesielle evner, hadde vi forventet oss en mørk og mystisk person med gjennomborende blikk. Ellers skulle det snart vise seg at det blide og åpne ansiktet ikke var noe til hinder. For Hugo kunne se mer enn de fleste av oss andre dødelige.

Beskjedenhet

Som healer på heltid har du ikke holdt på lenge? – Nei, det har jeg gjort bare de to siste årene. Tidligere var jeg innom flere mer vanlig yrker, bl.a. som bygningsarbeider osv. – Du oppdaget dine evner som trettenåring – hva var det som hendte? Jeg begynte å se visse ting, blant annet vardøger. Dessuten merket jeg en kraftig utstråling fra hendene. Denne strålingen hadde en så sterk kraft at planter bøyde seg unna når jeg holdt hendene over dem! Jeg oppdaget også at jeg var i stand til å få planter til å vokse atskillig raskere enn hva som er normalt.  – Ettersom du ikke begynte å helbrede med det samme du merket disse evnene – hvordan kunne du ellers utnytte dem? – Jeg begynte med automatisk skrift. I årenes løp samlet det seg opp en mengde budskaper av denne typen. Fikk du noen fornuftige budskap gjennom automatskriften? Vi har jo sett at slik skrift iblant er reneste svada. – Det var mye fornuft i det, blant annet var det ting som gjaldt fremtiden. Var det med andre ord noe som stemte? – Så absolutt. For eksempel fikk jeg vite mye om hvordan det ville gå med meg innenfor de forskjellige jobbene jeg kom til å forsøke meg på. – Hva slags personlighet var det som sto bak meddelelsene du fikk via automatskriften? – Det var ikke bare en personlighet, men flere. Jeg fikk meddelelser på tysk – og jeg kunne overhode ikke dette språket. Driver du fortsatt med dette? – Nei, det har jeg for lengst sluttet med. Jeg føler ikke i dag at jeg har behov for å drive med dette – eller andre ting, som kan minne om spiritisme.  – Du tenkte deg tydeligvis godt om, i og med at du ikke begynte å praktisere healing før for to år siden. Eller hva var årsaken? – Det skyldtes en innbygget beskjedenhet, eller kanskje sjenanse. Jeg måtte arbeide med meg selv på dette området. Jeg så hvor fisken sto! – Hadde du som ungdom ellers noen praktisk nytte av de nyoppdagede evnene dine? Hugo smiler: - Et av de mest utpregede utslagene var at jeg alltid kunne fortelle kameratene mine hvor fisken sto. Og det slo aldri feil! – Var det til fordel for noe annet at du for eksempel la automatskriften til side? – Vel, jeg merket en spesiell utstråling fra hodet. På enkle ja og nei -spørsmål lyste det positivt på den ene siden, eventuelt negativt på den andre. – Betrakter du deg som clairvoyant, synsk? – Ikke i vanlig forstand. Det vil med andre ord si at jeg nok til tider kan ha visjoner, men jeg kan ikke alltid fremkalle dem på forlangende.

Spenning og vibrasjoner. – Var det noe spesielt som fikk deg til å bruke disse kreftene og evner på healing. – På et tidspunkt satte jeg meg ned og vurderte min egen situasjon. Med ett ble jeg fylt av en voldsom kraft eller energi. Det formelig strømmet som en foss i meg. Og dette sitter fortsatt i meg. Jeg ble så uendelig lett i kroppen – og lett i kroppen sier klientene mine at de blir etter å ha vært hos meg. Samtidig følte jeg at regnskapet fra mitt tidligere liv på en eller annen måte ble oppgjort og slettet. Det var en fantastisk opplevelse. Hadde du, eller har du, et religiøst forhold til det som skjedde deg?  - Nei. Jeg betrakter det som en tilførsel av kosmisk energi. Jeg har en universell tro. – Er du i stand til å helbrede deg selv? – Ja, med unntak av plager som sitter i hodet eller ryggen. (Orientering, senere tok jeg både hodepine og ryggsmerter bort på meg selv.) Har du noen gang oppsøkt personer med påståtte helbredende evner? – Engang gjorde jeg faktisk det. Jeg hadde store smerter og oppsøkte da en som forsøkte å hjelpe meg med Bibelen og bønn. – Hvordan gikk det? – Ikke i det hele tatt. Da jeg kom ut fra ham, var smertene som før.  – Men med de unntakene du nevnte, er du i DAG i stand til å helbrede deg selv? – Ja, og det behøver nødvendigvis ikke ta mer enn cirka 20 minutter av min tid! Hugo Stenberg holder opp hendene med håndflatene mot hverandre. Avstanden er cirka 70 cm – og vi ser det rykker i fingertuppene hos ham – nesten som om han skulle få elektriske støt. – Hva skjer? – Det er vibrasjoner, en slags elektrisk spenning som går mellom hendene. Jeg er i stand til å se kraftfeltene, de varierer i farge blå, hvit, gul… -

Hvor langt kan disse kraftfeltene strekke seg? Flere meter om nødvendig.

Helbredende vann

Vi har også latt oss fortelle at du lar dine klienter få vann som et ledd i behandlingen. Hva slags vann er dette? – Jeg har selv ingen forklaring på dette. Etter endt behandling, tapper jeg et glass vann fra springen og gir dette til klienten etter at jeg har holdt rundt det. Det merkelige er at vannet synes å få forskjellig smak, varierer etter hva som plager pasienten.

For pasienter med fibrositt, (en bindevevs-sykdom), smaker det som om det skulle være tilsatt pepper. Folk med mageproblem kjenner saltsmak. – Om du ikke har noen forklaring, har du kanskje en formening om hva som skjer? – Den utstrålingen jeg gir ifra meg under en behandling er ganske kraftig. Derfor skal det gis vann – og smaken må skyldes en refleks av energien jeg har tilført. – Er du i stand til å forvandle vin til vann? – Jeg satt en gang på en restaurant sammen med min venn.

Vi spiste middag og drakk brus og vann. Etter en stund spurte jeg vennen om hun hadde lyst på en drink. Jeg fylte da brus i et glass og i løpet av en time forvandlet jeg denne brusen til cola, sitronbrus, brandy osv. Etter hvert bredte det seg en umiskjennelig duft over hele denne China-restauranten på Kongsvinger! Du kunne med andre ord ha blitt en farlig konkurrent til dem som driver en spesiell hjemmeindustri i distriktet? – Hugo rister på hodet. – Selv rører jeg ikke alkohol i det hele tatt, men jeg har forvandlet vann til kortison, morfin o.lign.  Når jeg holder hendene mine over glass, som for eksempel er merket med forskjellige preparater, ser det ut som om det drypper noe fra fingertuppene mine! – Det er det bare du som kan se? – Jeg kan se det, andre kan smake det!

En siste utvei

Hva er det som karakteriserer de menneskene som kommer til deg for å søke hjelp? – De er kommet for nærmest alle slags lidelser, kroniske sykdommer. Svært mange har oppsøkt andre helbredere uten at det har hjulpet – og for noen er et besøk hos meg å betrakte som en slags siste utvei. Ubeskjedent tilføyer han: ­- Det ser ut som om jeg er i stand til å hjelpe de aller fleste. – Og nå opererer du på begges sider av riksgrensen? – Ja, for tiden kan man treffe meg enten hjemme i Brandval eller i Eda, like over grensen, øst for Magnor. Under intervjuet var en av Hugo’s pasienter til stede. Det er NN fra Eda. Nå innskyter hun: - Det må ikke glemmes at Hugo også kan helbrede på avstand. For en tid tilbake bekreftet han dette ved å hjelpe et menneske som befant seg så langt borte som i Umeå! Hugo nikker: - Vedkommende hadde noen plager etter en bilulykke. Etter fem minutter var hun kvitt sine plager, mens jeg altså befant meg i Brandval og hun oppe i Umeå…! – Avstander behøver altså ikke bety noe? – Nei, alt jeg trenger er bare vedkommendes navn og fødselsdato. – Dette minner om okkultisme, Hugo Stenberg rister på hodet: - Nei, det er overhodet ikke snakk om noe okkultisme. Men av forskjellige årsaker foretrekker jeg at folk kommer til meg. Jeg vil helst se dem – det er best slik. (NN) kjenner tydeligvis godt til kvinnen som ble hjulpet i Umeå. Hun forteller: - Det var en fot hun var plaget med. Den var opphovnet på en slik måte at hun ikke kunne få på seg noe skotøy. Etter at Hugo var kontaktet, begynte hun å svette voldsomt – og foten hun hadde plager med, smertet noe fryktelig! Hun satt i en sofa – og plutselig slappet hun helt av. Faktisk sovnet hun – og sov i en hel time. Da hun våknet var plagene forsvunnet som dugg for solen! Hun kunne sette på seg støvler og løpe av gårde som om hun aldri skulle feilt noe! Og siden har hun heller aldri merket noe til sine tidligere plager!

Ufattelige helbredelser

Dette med å få folk til å sove, byr vanligvis ikke på noe problem for meg. Blant annet kan det hjelpe folk med tannlegeskrekk. - På hvilken måte? – Jo, når de kommer til tannlegestolen sovner de, og de våkner først når behandlingen er over! – Når folk kommer til deg med sine plager, er det da med fast overbevisning om at du kan hjelpe dem? – De fleste kommer nok hit fylt med skepsis. For det første kommer de inn i en vanlig stue, ikke et sterilt legekontor. Så møter de meg, en vanlig ung mann uten hvit frakk. Da vokser kanskje skepsisen ytterligere! Men når de forlater meg er de til gjengjeld positive!

(NN) sin historie

Vi lar (NN) fortelle om sine egne erfaringer med Hugo Stenberg: - Jeg har en butikk her i Eda, hvor jeg blant annet selger prismelysekroner. Dette er gjenstander som kan bestå av både ekte krystall, og etterligninger i glass og plast. For ufaglærte kan det være ytterst vanskelig å skille ut de sistnevnte. En dag står Hugo i butikken. Han beveger seg under lysekronene samtidig han holder ene hånden oppunder dem. Uten et øyeblikks tvil, fastslår han hvilke kroner det er som er ekte krystallvare – og det motsatte. Da ble jeg overbevist om at det var en meget spesiell person jeg hadde foran meg! Hugo innskyter: - Det var ikke så vanskelig. Krystall gir fra seg en helt annen varmestråling enn glass og plast!

Senere fikk jeg en langvarig influensa. Den varte i hele fire måneder. Til slutt slo den seg på bena mine. Det var muskler som ble angrepet, for eksempel virket det slik at høyre ben ville gå bakover istedenfor framover – noe som lett kunne medføre at jeg ville brekke det. Og da Hugo igjen kom til butikken, var det min sønn som spurte om han ikke kunne hjelpe meg. ”Hun går som en and”, sa han – og det er helt riktig. Mange ganger måtte jeg krabbe og krype, fordi muskulaturen var så øm. Jeg skjønte egentlig ikke hva som var galt, men det ene kneet kunne jeg ikke bøye i det hele tatt! Hugo ba meg sette meg ned på en stol. Han tok bak benet mitt og sa: ”Her har du faktisk en kul.” Denne kulen hadde ikke jeg merket noe til. Så tok han over stedet med hendene sine, og jeg kjente det var varme. Nå kan du stå opp, sa han til meg. Og enten dere tror det eller ei, så reiste jeg meg opp – og hadde ingen plager! Behandlingen hadde tatt to minutter…! Etter dette leide (NN) ut et lite hus på Eda til Hugo. Et sted hvor han kan fortsette å hjelpe sine svenske pasienter, på hjemmebane. I dag er ikke (NN) hos Hugo for å få behandling. Nei, hun står på kjøkkenet, koker kaffe og te, som hun serverer til ventende pasienter. – Hugo har nok en viss energi når han helbreder, sier hun. Jeg kan se svetten piple frem på pannen hans!

Kraften bare øker

Hugo, blir du tappet for krefter når du behandler pasienter? Han rister energisk på hode. – Nei, tvert imot. Har jeg en dag behandlet 25 – 30 pasienter, føler jeg meg enda sterkere enn da jeg startet dagen. Energien synes fortsatt bare å fosse i – og gjennom meg. Hvis du ikke får tømt deg for denne energien, hva skjer da? – Det kan være meget ubehagelig. Da strømmer det ut gjennom munnen – og kroppen forøvrig – og er en virkelig plage. Blir alle bra hos deg etter første behandling? – Ikke riktig alle. Gjelder det fibrositt eller multippel sklerose, må det som regel til flere behandlinger. Har du virkelig helbredet ms pasienter? – Ja! – Hvilke sykdommer er det du ikke kan behandle? – Jeg har ikke prøvd meg på aidspasienter, og etter loven har jeg ikke anledning til å behandle folk som lider av sukkersyke, tuberkulose eller kreft. Hvis jeg hadde fått lov, hadde jeg nok uten tvil kunne ha hjulpet noen av disse.

En overbevisende demonstrasjon

Det Ukjentes reportasjeteam består ikke utelukkende av hypokondere eller innbilt syke. Men det skal jo innrømmes at man iblant er utsatt for småplager man gjerne kunne vært foruten.

Hugo sier seg villig til å hjelpe oss. Han kaster blikk på oss – og begynner: - For en tid tilbake hjalp jeg en skallet person med å få håret tilbake. Journalist (NN) avbryter ham lenge før han får snakket ferdig. Hans mangelfulle hårprakt skal ingen gjøre noe med, for det har vært hans varemerke og image – så hårvekst vil, ifølge ham selv, være en tilbakegang til apestadiet. (Redaktørens anmerkning: (NN) er fullt overbevist om at hans skalle også forteller noe om hans virilitet). Hugo Stenberg forteller i midlertidig at intet uønsket skal skje. Så etter tur, får vi en kort behandling for våre mer eller mindre beskjedne lidelser. – Hei, der kom den, sier han, idet han behandler redaktør (NN) for en plagsom ilke. Og redaktøren kan etterpå bekrefte at han kjente en slags vind som kom ut fra healerens hender – idet noe med et «plopp» forlot benet hans. – Jeg ser plagene forlate kroppen, sier Hugo. – Noen ganger som fargede spiraler eller ormer, andre ganger som ping-pongballer. Men er fargen blå, betyr det gjerne at man også har forbindelse med høyere makter…

Vannet skifter farge

Vi har selvfølgelig også lyst til å se – for ikke å si – smake på det omtalte vannet. Først får vi se hvordan han gjør det. Og det får oss til å grøsse av undring. Vi henter to glass vann til ham. Det ene setter han til side, det andre plasserer han like foran seg. Han berører ikke glasset, men gjør noen bevegelser over – og rundt det. Da skjer det, tydelig for alle og enhver: Vannet skifter konsistens! Det skifter farge, det virker helt annerledes enn vannet i glasset ved siden av. Når man ser det, må man nesten tro på det! Når man så etterpå drikker det – og kjenner en smak som er ubegripelig – vel, da må vi bare akseptere at enda en gang har Det Ukjente vært ute for noe som ikke kan forklares på naturlig vis!

Bekreftelser

Vi fikk opplysninger som fortalte at Hugo Stenberg også opererte utenfor Solør og Eda i Sverige. Blant annet hadde han våren 1987 befunnet seg på Nesodden utenfor Oslo. – de blinde så – og de døve hørte, blir det fortalt oss. Uten annonsering, utenom jungeltelegrafen, hadde Hugo i et utrolig omfang behandlet og befridd folk i hovedstadsområdet for lidelser. Neste gang skal vi fortelle om hvordan han får planter til å vokse, skog til å gro uten sykdommer osv. Følg med! DET UKJENTE Nr. 1. 1988.

------------------------------------

Natur og dyr trenger også hjelp

Hugo Stenberg fra Biristrand helbreder ikke bare mennesker – han helbreder også skog, natur og dyr med gode resultater. At healeren Hugo har sterke krefter i seg, fikk Det Ukjentes medarbeider oppleve. Men han sier han ikke vil helbrede skog gratis.

Helbrederen Hugo Stenberg er på sin måte opptatt av miljøvern. Fra sitt kontor i Biristrand forsøker han å skape ny vekst i forurenset og ødelagt skog. Årsaken til at han prøver seg i den sammenheng er et vellykket prosjekt han eier på Finnskogen. Hugo begynte med dette noen år tilbake. Prosjektet illustreres best med følgende historie: Jeg lot et tre forbli slik det er uten healing.

Det var 50 centimeter høyt. Et annet tre like ved siden av på samme størrelse ga jeg healing. Dette treet er på fire år blitt over to meter høyt, konstaterer Hugo Stenberg.

Det er ikke bare trær han kan få friske og til å vokse med en slik kraft. Han kan skape nytt liv og ny vekst i skogbunnen også. På spørsmålet om hvor ofte Hugo healer syk skog, svarer han - en gang i måneden i snitt. Spesielt er det bra å helbrede ved fullmåne. For da forsterkes kreftene til healeren. – og hele naturens kraft. Han kan også hente kraft fra stjernene, for eksempel Pluto. For 1 ½ år siden flyttet Hugo Stenberg fra Solør til Biristrand. Etter et vellykket prosjekt i Finnskogene har han gitt seg i kast med å prøve å helbrede forurenset skog andre steder i landet. Nå tror sikker mange at Hugo må ut å reise. Men det er feil. Han kan faktisk helbrede på avstand, hvor som helst i hele landet – ja, i utlandet også. Hugo Stenberg har helbredet mennesker utenfor Europas grenser – er ikke det fantastisk? Mens vi sitter og prater om helbredelse av skog, får Det Ukjentes medarbeider en demonstrasjon. Først viser Hugo oss hvordan han gjør det med skogen.

Han legger en hånd på kartet og sender sine spesielle og helbredende stråler. Mange spør sikkert vantro: Virker Hugos arbeidsmåte? Ja, vi har fått låne bilder som viser dette. Healeren Hugo viser oss hva som skjer når han helbreder mennesker. Undertegnede ser nesten ikke på det høyre øye, noe som er medfødt. Hugo sendte sin lysstråle gjennom øyet, og den lysstrålen så jeg tydelig – med lukkede øyne. Jeg følte også sterk varme. Dette varte ikke lenge, og naturlig nok er jeg spent på om Hugo kan utrette noe. Tilbake til healing av skog. Det som skjer, er at skogen tilføres energi. Hugo sier at når han helbreder, så møter han motstand. Hans kraft er sterkere enn den negative kraften. Kraften strømmer gjennom ham. Eller det motsatte kan skje. Poenget er å stabilisere kreftene enten det dreier seg om mennesker eller skog. Årsveksten i skogen han har healet er blitt større. På spørsmål fra Det Ukjentes medarbeider om Hugo har alliert seg med en kontaktperson som kan følge med i utviklingen i skogen andre steder i landet, sier han: - Jeg kan følge med i utviklingen selv, når jeg healer. Jeg gir trærne energi, slik at de får ekstra vekst. Styrken min er utømmelig. Den vokser og vokser. Jeg opplever skogen som en levende film (bilder). Når jeg healer, gjør jeg det kun i 1/10 – sekund. Forøvrig fornyes mine krefter en gang i måneden. Fornyelse bare kommer. La det være sagt: Dette er ikke humbug, presiserer Hugo Stenberg.

Hugo Stenberg forteller at legestanden nå har begynt å våkne. Noen pasienter som de ikke klarer å få friske sender de til ham. Hugo innrømmer at helbredelsesvirksomheten sliter fysisk en del på kroppen, men styrken er utømmelig.

Om dagen driver han håndspåleggelse og andre terapier. På kveldstid, avstandshelbredelse. Både på mennesker og natur. Han behandler nesten alle lidelser, men han mottar ikke pasienter med smittsomme lidelser. Det får andre ta seg av. – Det å behandle andre er samtidig en psykisk behandling for mitt eget ve og vel. Jeg ser på helbredelse eller healing som mitt yrke. Hvor mange jeg har helbredet, har jeg mistet tellingen på. Det hele startet i Brandval, jeg pendlet rundt til folk på husbesøk. Før jeg begynte å helbrede på heltid eller hjelpe folk, jobbet jeg i bygningsfaget som daglig leder i et byggefirma, pluss forretningsvirksomhet, sier Hugo Stenberg. Nå tar jeg imot pasienter mandag til fredag, fra klokken 11.00 – 16.00.  Og jeg mottar kun bestilling pr. brev, som besvares og sendes ut en gang pr. måned, forteller Hugo. Noe som betyr mye for Hugo er hans Gudstro. Han forteller at han siden juni i år har fått en ny egenskap. Plutselig får han inspirasjon til nye åndelige melodier – med norsk tekst. Det er altså religiøse sanger han plutselig får inspirasjon til å skrive. Hugo spiller også mange instrumenter, alt så nær som fløyte. I disse dager har han fått innredet et studio for opptak hjemme hos seg selv, og han har planer om opptak av kassetter på nyåret. Det Ukjente nr. 5 – august 1990

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Høsten 1989 var jeg hos deg p.g.a. mine plager. Jeg hadde tidl. Fått diagnosen fibrositt, noe som du sa det ikke var, men derimot at plagene kom fra tennene. (Kvikksølvforgiftning) Det viste seg at du hadde helt rett.  Tove fra Blommenholm
 
Hva er det med deg egentlig? Vet du at jeg ligger her og skriver til deg nå, mens jeg skriver dette brevet så får jeg skikkelige hetetokter. Plutselig stopper alle spørsmål opp. Akkurat som oppe hos deg. Jeg må slutte nå for jeg blir hetere og hetere. Det er mer mellom himmel og jord som jeg er sikker på at du vet. Gunn fra Hønefoss
 
Jeg kontaktet deg for noen år siden pga. at jeg var veldig plaget med mage etc. Og resultatet uteble ikke, da jeg kom tilbake til undersøkelse fant de ingen ting.
 Oddbjørg fra Henningsvær
 
Jeg vil takke deg for at du hjalp meg. Jeg var litt slapp første uka etter besøket. Men nå føler jeg meg både frisk og sprek. Utslettene i ansiktet er borte og hendene er bedre enn de har vært på flere år. Kari fra Dovre
 
Det er ikke mange dagene siden jeg skrev til deg, og undret har skjedd! Vår datter er kvitt plagene. Gud skje lov og takk for det! Rasmus fra Skibotn
 
Jeg ringte deg for noen dager siden, angående at jeg hadde betennelse i høyre bryst. Jeg vil takke deg for at du hjalp meg, jeg er god av betennelsen.
Laila fra Stavanger

Jeg vil med disse ord takke Dem, for hjelpen De ga katten vår. Prins har blitt så fin, og er vilter som resten av våre syv katter. Ann Kristin fra Kongsvinger
 
Takk for at jeg fikk komme til deg. Da jeg reiste hjem igjen og nedover langs Mjøsa i det klare mars lyset, var jeg fylt av en fred - og en slags forundring - som jeg aldri har opplevd tidligere. Det var så godt å være alene med tankene der i bilen. Berit fra Sørumsand
 
Jeg vil takke deg fordi du hjalp min mann da han hadde nervetrøbbel. Han ringte deg den 7.11.90. og han ble mye roligere. Olivia fra Orkanger
 
Tusen takk for brevet.  Det helbredende brev, kraften fra korset. Du må ha tusen takk for all hjelp jeg har fått. Jeg synes det er helt fantastisk at jeg er blitt frisk av mine plager. Edny fra Kirkesnes

Takk for ditt brev som eg fikk for lenge siden med de tre kors på. Eg hadde ein underlig sterk oppleving den 5/7 i denne månad. Det var som Gud den allmektige var her i huset hos meg. Det måtte vera nokon som bad for meg den dagen ved to tida og Gud den allmektige var so nære. Eg er no forholdsvis bra, men det er noko i bakhovud som kjem av og til, som eg har skrivi før så fyller eg 83 om vel en månad. So eg veit ikkje for Gud henta meg hem snart. Eg misser ikkje mote, Gud er den same i dag som før. Takk for hjelpen eg har fått frå dykk. Torsteinsvik 1989

Hvor godt og rolig det er blitt inne i meg. En ro, en varme. Det høres sikkert rart ut men slik føles det, takk for brevet. Solfrid fra Eide

Til Hugo. Ja, nå er det gått en stund siden jeg fikk ditt helbredende brev. Jeg takker for all din hjelp. Du stoppet i alle fall sykdommen. Det merket jeg, men tablettene måtte jeg begynne å bruke. Men nå er jeg snart nede på minimumsdosering og det er en halv tablett i døgnet. Har også blitt enig med legen om og ikke å operere bort skjoldbruskkjertelen. Og det er jeg svært glad for. Alt har gått så mye fortere tilbake denne gangen. Og jeg er deg takknemmelig for det du har gjort! Larvik 1989

 Søndag den 17. april 1988, mens jeg sto på kjøkkenet og vasket kopper, fikk jeg en kraftig iling gjennom hodet. Dette skjedde to ganger etter hverandre. Samtidig så jeg for meg ansiktet ditt. Jeg hadde ikke tenkt på det på forhånd. Senere i uken fikk jeg brevet ditt. Jeg gjorde som du sa. Drakk vann og slappet av i ca. 5 min. Hver gang kjente jeg forskjellige smerter og ilinger gjennom kroppen, det rykket til i tærne osv. Jeg synes jeg er blitt bedre i kroppen etter behandlingen. Begynte å arbeide igjen i slutten av april. Eva fra Tofte
 
Jeg hadde mye vondt når jeg skrev til deg sist. Det gikk noen dager kanskje en uke før jeg merket bedring. Siden gikk det raskt fremover, jeg klarte jo å sette bort den ene krykken, den andre må jeg fremdeles bruke.
 Agot fra Kjøllefjord
 
Jeg må skrive noen ord til deg igjen. Takket være deg så har jeg det så bra som det kan være. Jeg klarer nå å lese aviser og det var umulig før. Jeg har nå en del plager ellers, men da bruker jeg kluten. Den hjelper fremdeles men ikke så godt som før. Jeg ville gjerne hatt ny klut hvis det går an. Det hadde vært godt å ha en ny klut nå da vinteren kommer. For jeg kjenner når jeg bruker kluten om natten så sover jeg mye bedre og tryggere om natten. Du blir vel lei maset mitt, men det er deg jeg setter lit til, jeg tenker på deg bestandig. Asta fra Beitstad 1988
 
Jeg har besøkt deg tre ganger for ulike lidelser. Disse besøkene har vært til uvurderlig hjelp og støtte for meg, og jeg hadde ikke klart meg uten. Grete fra Raufoss

Lungekapasitet

Da jeg var hos deg 2. august, lovte jeg å sende et brev til deg etter at jeg hadde vært på sykehuset. Var på sykehuset 25/9, sykdommen min forstår de ingenting av, og mot all forventning har jeg fått lungekapasitet på 65 prosent. Jeg har ved tidligere kontroller bare hatt 50 prosent, så det umulige har skjedd. Bare noen dager etter jeg var hos deg løp jeg opp ei trapp, stanset på toppen av trappen og flirte for meg selv. Nå kan jeg gå lange turer på 5 – 7 km. og løpe kan jeg også uten å bli sliten. Anna fra Grimstad 1990
 
Kua ble frisk

Jeg skriver for å fortelle deg at kua jeg ringte om for ca. en uke siden er frisk igjen. Hun ble frisk i løpet av et døgn. Tusen takk for hjelpen. Håper jeg kan få lov til å ringe om det blir noe galt senere. Gran 1994

Hesten

Jeg har lyst til å fortelle om Shako, en hest som jeg hadde for mange år siden. Han var syk, han spiste og drakk ikke. På en uke hadde jeg 3 veterinærer, det ble tatt blodprøve av han. Minus funn, men hesten var syk. Han tisset ikke og hadde sterke smerter. Han stod og gravde flisa i boksen under seg. Så ringte jeg Hugo, det var da 3 dager før slaktebilen skulle hente hesten, da jeg ikke så noen annen utvei på dette plageriet. Hugo sier: Ikke slakt hesten, kjøp Epilobi Parviflori Dunmjølkete. Få i ham et par spiseskjeer med det, og jeg kommer på fredag og healer den. Jeg fikk i ham teen og det gikk to timer og hesten spiste for første gang på en uke. Siden når han fikk slike anfall, så var det te til hesten og det gikk over med en gang. Så den gangen klarte Hugo å få hesten frisk, noe som tre veterinærer ikke klarte. Bente fra Raufoss
 Tusen takk for at du gjorde meg bra av fibrositten i 1992. Anka fra Eidsvoll

Sogndal - Bestemoren ringte Healer Hugo

Ei ett år gammal jente i Sogndal som var sterkt råka av atopisk eksem, vart heilt frisk att etter at bestemor hennas hadde snakka med healeren Hugo Stenberg på telefonen.

Dette er saka: Healeren Hugo Stenberg hevdar å kunne kurera personar for sjukdom ved hjelp av healing eller handspålegging. Stenberg vil leggja inn Sogndal som fast stoppestad på reiseruta i tida framover. Gjennom annonser tilbyr han også åndeleg og mental vegleiing og synske evner. Assisterande fylkeslege NN har i Sogn Avis gått ut og åtvara folk mot healing. Sist helg gav Stenberg healing til 34 personar i Sogndal. Han har alt motteke fleire tingingar frå personar som vil ha time neste gong han kjem til Sogn.

Søndag var den sama bestemora mellom dei som oppsøkte healeren for å få hjelp. Kvinna har dårleg rygg og har vore gjennom fleire operasjonar, men ikkje vorten kvitt plagande.

Sterkt råka: Eg føler meg alt mykje betre, seiar kvinna etter å ha vore inne til healer Stenberg. Det var historia om barnebarnet som gjorde at kvinna tok kontakt med Stenberg og tinga time når han vitja Sogndal laurdag og søndag. Det er tre år sidan ho kontakta Stenberg for å få hjelp til barnebarnet som lei av atopisk eksem, og der legane hadde sett diagnosen sterkt råka. Jenta var den gongen berre eitt år gamal og vart bada i oljebad kvar einaste dag for å holda sjukdomen i sjakk.
Foreldra måtte også smørja inn dottera med spesialsalve fleire gonger i døgnet.

Vart heilt frisk: Den vesle jenta gjekk også på medisin for å lindra plagene. Eg ringde til Stenberg og fortalte om problema til barnebarnet mitt. Han sa til meg at han skulle tenkja på ho. Ei veke etterpå var jenta heilt fri for eksem og hadde glatt og fin hud, fortel bestemora. Det høyrer også til historia at healer Stenberg sa til henne at han ”såg” at mora til jenta gjekk og tenkte på at det kunne vera mjølkeallergi som var årsaka til eksemen.

”Ufatteleg dette stemmer, eg trudde det kunne vera mjølkeallergi,” sei mora til Sogn Avis. Ho opplevde det som heilt ufatteleg at dottera den gongen skulle verta kvitt plagene etter telefonen til healeren på Biristrand. Også legen vart overraska då me kom tilbake til kontroll like etter og det viste seg at jenta vår var heilt fri for eksem. Nå håpar bestemora at ho skal verta fri for plagene sine etter møtet med Stenberg på Loftsnes Pensjonat.

Var skeptisk: Han sa til meg at eg skulle verta god om tre veker. Det skulle vert spennande å sjå, seier bestemora. Under møtet med healeren fortalde ho at ho hadde hatt ein nyresjukdom i barndommen. Då sa han til meg at det var i 12 – 13 års alderen. Det stemmer, seier kvinna. Ho fortel at ho i utgangspunktet var svert skeptisk til healing, men etter å ha nytta seg av Stenberg sine tenester er ho ikkje lenger i tvil om han har evner som kurerer sjukdom. Sogn Avis 28. 2. 1995.

Jeg vil takke deg for at du hjalp meg, da jeg hadde slike smerter i hele kroppen, både dag og natt. Smertene er helt borte og det holdt nå i to og et halvt år. Livet mitt er mye bedre på alle måter. Jeg takker Gud for at det finnes slike redskap. Ydse fra Gjøvik

Healer Hugo ringte klienten
 
Takk for at du ringte meg! Jeg trodde nesten ikke at det kunne være virkelig da jeg hørte stemmen din i telefonen. Jeg ble uendelig glad. Anne fra Tovik
 
Jeg ringte deg torsdag, 26.11.1992 angående min sønn, som er tre år gammel, og har vært plaget med hals og ørebetennelse konstant siden han var et år. Samme kvelden kikket jeg i halsen hans, og den var så fin som den ikke har vært på lange tider. Nå er han helt frisk.
 Gunnvor fra Tromsø

Jeg skrev til deg angående et vondt kne på vårparten 1988. Jeg er blitt frisk og har gått i fjellet som jeg ønsket. Petter fra Bosberg

Jeg vil sende deg noen ord og takke deg for hjelpen jeg fikk da jeg besøkte deg. Jeg hadde vondt ben og mageplager. Jeg har det bra nå og kan gjøre mitt arbeid og kan hjelpe andre med mange jobber. Alf fra Hov
 
Når jeg leser i avisene, og hører på TV hva som blir skrevet og sagt om deg og ditt kvakksalveri, måtte jeg ta pennen fatt. Jeg har kontaktet deg i mange år, jeg har også vært på ditt kontor. Jeg må bare si på vegne av meg selv og min familie. At jeg har fått mye hjelp i fra deg. Både ved sykdom og sorg, og vi kan ikke takke deg nok. Du har all vår støtte i ditt arbeid, som er lagt på dine skuldrer. Håper det blir ro rundt deg, så du får hjelpe alle mennesker som trenger din hjelp. Anne fra Tromsø

 Blitt bedre

Fjell-Ljom har ringt til fire av rørosingene som var hos helbrederen i helga, for å høre om det ble noe resultat. Ingen av dem ønsket å stå fram med navn. Etter å ha vært hos Hugo har nakken min blitt mye bedre. Jeg kjente varmen spre seg i skuldrene og oppover i nakken, og det var en merkelig opplevelse. Jeg kom ut som et nytt menneske, sier en av rørosingene som var der for første gang. Jeg har vært hos Hugo flere ganger, og synes det er en fantastisk opplevelse hver gang. Knesmertene, nyre - og mageproblemene er borte. Har blitt fylt med indre ro. Han er en fantastisk mann, forteller en fornøyd rørosing. Har vært hos Hugo for første gang, og det er ingen tvil om at han har varme hender. Det hjalp mye, sier en rørosing som har tenk å oppsøke han igjen. Møtet med Hugo var en opplevelse av kraft, medmenneskelighet og varme. Jeg var helt nedkjørt, er nå totalt oppbygd, forteller en annen rørosing. Røros har en sterk kosmisk kraft, sier Hugo. Han har nå tenkt å besøke Røros annenhver måned. 

Hugo er medlem av Det Norske Healerforbundet, men også healerforbund i England og USA. Han er også stifteren av Det Kosmiske Trossamfunn, noe han fikk visjon om, og ikke fikk ro i sjela før han hadde gjennomført det. Hugo Stenberg har blitt mye omtalt i media. Frekke journalister har han jagd opptil flere ganger, forteller han. Livet er en skole hvor vi lærer å utvikle oss, avslutter Hugo. 

Fjell-Ljom 28. oktober 1995.

Oppland Arbeiderblad 29. oktober 2012  

Hilsninger via Facebook

3. april 2013.

Ingrid skrev: Hei på deg healeren`n min :) 

Må si du gjør underverker på meg.Hevelsen i kroppen min har gått veldig ned. Du vet det tar gjerne noen dager før man merker slikt.Gikk til homopat for mange år siden med urinveisinfeksjoner,tok noen dager der også med litt urter og slikt,og bank i bordet har aldri hatt det siden. Ondt skal ondt fordrive heter det. Hver gang jeg er hos deg blir jeg så mye bedre,du er bare helt fantasisk du healeren`min.
Gooooooooklem til deg. og TAKK

------

 Enda en historie

"Da det jo har vært mye diskusjon om alternativ behandling i det siste, vil jeg fortelle en sann historie om besøk hos Arnfinn Hugo Stenberg. En 6 år gammel gutt var sengevæter, noe som ikke var så greit da han skulle begynne på skolen. Det ble først tatt med bilde av ham til Hugo, som la hånda si på det, og han sa at han trodde det ville ordne seg nå. Tidligere hadde gutten "hatt uhell" ved midnat...t, og foreldrene merket det da de la seg. Fra Hugo fikk bildet av ham, endret dette seg til at han våknet av uhellet ved 6-tiden om morgenen. Bestemoren, som kjente til Hugo fra Biristrand, tok gutten selv nå med til Hugo. Gutten visste jo ikke hvorfor han var på besøk, og de snakket om alt mellom himmel og jord. Etter den dagen var det ikke mere sengevæting, og vi har gitt eksempelet til andre som har fått hjelp med det samme problemet hos Hugo. Hvor kreftene kommer fra, eller om noen tror på spesielle evner og andre ikke, det blir uvesentlig bare folk får hjelp."

------

05.01.2014 

Hei Hugo! Jeg var hos deg på healing i Brumunddal for 5-6 år siden i forbindelse med ny-diagnostisert leddgikt. Husker jeg syns du var litt skummel med krøllette hår og rett frem fremtoning, men merket fort hvor godhjerta du var! Du fortalte så mye og lurte bla " ut fra intet" på om jeg og min mann pratet sammen. Du skulle bare vist hvor rett du hadde. Du sa at du "så" en mulig ny mann. Og at du ikke kunne se at jeg kom til å bli spesielt syk av leddgikta. Jeg har fått en ny mann, riktignok den samme men en meget forbedret variant. Leddgikta forsvant på mystisk vis etter første svangerskap. Du spådde meg også tre barn. Kan du forutsi kjønnet på nestemann? Ønsker deg et riktig godt nytt år! - Hilsen (NN)

-----

02. januar 2014

"Godt nytt år til deg og dine :)  Vi feiret jul og nyttår med barnebarnet som kom til verden i oktober takket være hjelp fra deg :) Du hadde til og med rett i at det ville bli en jente :) "

------

 24. oktober 2014 

Hei Hugo eg vart erklert frisk på Haukeland på torsdag ,vil med detta takka for hjelpa eg har fått hjå deg, Holt på å gi opp,men du fekk meg opp og gå igjen så tusen tusen takk skal du ha. Med vennlig hilsen Leif

Mer i boken: "Healer Hugo - Minner gjennom tiden - Av: Hugo Stenberg"

 --------------

 Markedsføringsloven 

Jeg stilte forbrukerombudet den 7. januar 2009 om hvordan markedsføringsloven stiller seg ved bokutgivelse. Bryter man markedsføringsloven da?

Svaret kom fra forbrukerombudet: ” Innholdet i en bok må anses som redaksjonelt stoff.” 

Dvs. at redaksjonelt stoff er fritatt for markedsføringsloven.

-----------------------------

Bakom de mørke hjørner, se solens stråler av lys og varme.

Healer Hugo - 6. august 2015 

----------------------------------------------------------------------

Innlegg fra Gjesteboken, som nå er fjernet fra hjemmesiden.

Gunnar Skrautvol

E-post19. feb, 2015

Hei Hugo!
Jeg vil gjerne si deg at jeg, som egentlig er veldig skeptisk til det meste som er "alternativt", fortsatt er nærmest målløs over det jeg opplevde under og etter mine to besøk hos deg nå i februar... En ting er at jeg kjente både stråling,
merkelig luftstrøm og varme - men det utrolige er at rygg og nakke ikke er til å kjenne igjen, noe min naprapat også bekrefter. Jeg kommer tilbake!

Anne Kristin Fløitmoen

E-post6. jan, 2014

Hei Hugo: ))
Ønsker deg og dine et godt nytt år. Tenker ofte på deg og takker deg for alt du gjør for andre msk: ))

C.

E-post14. des, 2013

Hei Hugo!
Er veldig takknemlig for hjelpen vi har fått! Det ble 100% forbedring! Ønsker deg og dine en god jul og et godt nytt år!

Lyrikke

E-post14. feb, 2013

Hei Hugo!

Tusen takk for all hjelp! Tror du vil nå enda flere med denne nye siden. Det er koselig å være her, og den tar vare mange sider av livet,- på en strukturert måte.
Ønsker deg alt godt!

arta

E-post29. des, 2012

Hei
Jeg vil bare si takk at jeg fikk møte deg, dette er den beste jeg har noen gang opplevd...
For en følse jeg fikk i går etter jeg kom hjem, du kan virkelig jobben du gjør
Jeg håper at neste gang vi snakker er mitt ønske oppfylt og måte
gud belønne deg

Hilsen Arta

tore alexander byrløkken

E-postNettside21. des, 2012

hei hugo god jul hilsen tore-

Thurid Rostad Gundersen

E-post5. aug, 2012

Hei Hugo. Jeg måtte bare skrive å takke deg for hjelpa jeg fikk av deg da du var på Eidsvoll. Du har spart meg for en operasjon i ei tå bl. annet. Jeg fortalte om deg til legen min, og han synes det var bra. Ikke bare, bare, bare å begynne å rote med leddene,
sa han... Har ikke smerter lenger heller.Du er helt fantastisk, og det er vanskelig å sette ord på hvor takknemlig jeg er. Klem

Ann-Hilde Frøne Stenberg

E-post16. jun, 2012

Hei kjære fetter!
Siden din er blitt kjempefin. Veldig enkel å bruke og lett og finne fram i. Lekkert design! Og ikke minst: Takk for sist - var utrolig hyggelig på alle måter! En god sommer til deg og Renate!

Thurid Rostad Gundersen

E-post15. jun, 2012

Hei Hugo. Så flott hjemmesiden din har blitt.
Her har du fått fram litt av hvert. Veldig spennende å følge med deg her...
Lykke til videre. Takk for at du er den du er, og for hjelpen jeg har fått:) Hilsen Thurid

Ingrid Bjørnhom

E-post15. jun, 2012

Hei Hugo :) flott hjemmeside du har fått.Og nok en gang takker jeg for all hjelp fra deg.

May Lise Gammelli

E-post8. jun, 2012

Hei Hugo, artig at jeg fant deg her. Jeg var hos deg i 1989 der du satte dine spor. Vi ble spådd uten at vi ba om det, og spådommene dine stemte.. Ha en fin dag :) May Lise Gammelli

Monica Tangstad.

E-post7. jun, 2012

Gratulerer med flott side!
Ønsker deg en fin dag.

Lill Kristin gjellum

E-postNettside5. jun, 2012

Hei ,Hugo :)
Gratulerer med ny og fin hjemmeside :)
skal stikke innom hit :)
Takk for all hjelp i gjennom mange år Hugo.

ronny

E-post4. jun, 2012

Takk for i dag :)

Media og brevene

Kommentarer

Turi Olsen

06.06.2022 17:04

Hei… jeg har sendt en sms, ang fjernhealing. Vil gjerne ha det. Men er det også mulig bestille en healing fysisk hos deg?

Arta

05.01.2013 13:00

Hei Hugo

takk for all hejlpen jeg fikk fra deg :)
og håper at min drøm blir oppfyllt

ha en god dag

Nyeste kommentarer

06.09 | 22:00

Har du ikke fått svar, sjekk søppelpost. Send meg heller en epost eller ring meg. Bedre det enn å legge ut diverse i full offentlighet.

06.09 | 08:11

Sendte deg et spørsmål.. Fikk du det?
Vh ElisabethBerg

12.07 | 09:19

Hei Hugo. Du har hjulpet meg for mange år siden takk for den hjelpen jeg fikk da.
Kan du avstands heale meg for svimmelhet vondt i skuldre og nakke jeg går og holder på pusten dette er veldig slitsomt

06.06 | 17:04

Hei… jeg har sendt en sms, ang fjernhealing. Vil gjerne ha det. Men er det også mulig bestille en healing fysisk hos deg?

Del denne siden